Outrigger Mauritius Beach Resort 5* Bel Ombre | Cazare la Outrigger Mauritius Beach Resort 5* Bel Ombre

Outrigger Mauritius Beach Resort 5*, Bel Ombre

Outrigger Mauritius Beach Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Outrigger Mauritius Beach Resort 5*
Oferind 3 piscine și 3 restaurante, Outrigger Mauritius Resort & Spa este amplasat în rezervația naturală de Bel Ombre și oferă vederi splendide ale Oceanului Indian.

Fiecare dintre camerele de lux oferă vedere la mare și este dotată cu aer condiționat și un TV cu ecran plat. Camerele Executive sunt situate aproape de plajă, în timp ce camerele Deluxe oferă un balcon cu vedere la mare. Băile spațioase au cadă și duș.

Un mic dejun tip bufet este servit în fiecare dimineață. Restaurantele servesc preparate din bucătăria internațională și Mauritius. Cocktail-uri, gustări și băuturi răcoritoare pot fi savurate la Bar Bleu.

Pentru relaxare, masaje și tratamente de înfrumusețare pot fi rezervate la Navasana Spa. O serie de activități pot fi savurate în împrejurimi, inclusiv scufundări, snorkelling și tenis de masă. Outrigger Mauritius Resort & Spa oferă de asemenea un club pentru copii supravegheat si loc de joaca pentru copii. Acces gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în această stațiune.

Oferta de sejur la Outrigger Mauritius Beach Resort 5*

Recomanda acest hotel:  


 Outrigger Mauritius Beach Resort

 Outrigger Mauritius Beach Resort
 Outrigger Mauritius Beach Resort
 Outrigger Mauritius Beach Resort
 Outrigger Mauritius Beach Resort