Mayflower Beirut 4* Beirut | Cazare la Mayflower Beirut 4* Beirut

Mayflower Beirut 4*, Beirut

Mayflower Beirut 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mayflower Beirut 4*
Acest hotel este la mai puţin de 4 km de Muzeul Naţional din Beirut şi la o plimbare de doar 2 minute de strada comercială Hamra. Acesta are o piscină pe acoperiş, cu şezlonguri, precum şi un pub în stil londonez, cu un şemineu de piatră şi canapele din piele.

Camerele Hotelului Mayflower au ferestre din podea până la tavan şi mobilier modern. Acestea sunt dotate cu un TV prin satelit şi un DVD player. Unele camere au o zonă separată de living, cu o canapea.

Dimineaţa, restaurantul Louly serveşte un mic dejun tradiţional de tip bufet. Restaurantul de pe acoperişul hotelului oferă un cadru elegant, cu zonă de relaxare în aer liber şi vederi panoramice ale oraşului.

Oaspeţii pot urmări diverse meciuri la TV-ul cu ecran plat, sau pot citi un ziar în bibliotecă. Personalul de la recepţia deschisă 24 de ore pe zi vă poate ajuta cu închirieri auto şi cu bilete pentru atracţii locale.

Hotelul Mayflower este la mai puţin de 3 km de localurile destinate vieţii de noapte de pe Strada Monot. Sediul Beruit International Exhibition & Leisure Center este la 10 minute cu maşina de hotel. În plus, Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Facilitati hotel
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte

Recomanda acest hotel:  


 Mayflower Beirut

 Mayflower Beirut
 Mayflower Beirut
 Mayflower Beirut

Date de contact
Mayflower Beirut 4* Beirut
Adresa: Yafet Street, Hamra, Beirut