Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut 4* Beirut | Cazare la Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut 4* Beirut

Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut 4*, Beirut

Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut 4*
Situat în inima cartierului Hamra din Beirut, hotelul Midtown oferă camere şi suite spaţioase cu balcon. Are o piscină pe acoperiş şi se află la 10 minute de mers pe jos de promenada Corniche de la malul mării.

Toate camerele moderne sunt dotate cu acces gratuit la internet WiFi şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit, montat pe perete. Fiecare are un balcon privat, băuturi calde şi reci în cameră, cuptor cu microunde, frigider şi room service. Baia include halate şi articole de toaletă.

Oaspeţii pot înota în piscina de pe acoperiş, care oferă vedere spectaculoasă la Beirut şi la Marea Mediterană. Oaspeţii care vor să se menţină în formă au la dispoziţie o sală de fitness bine echipată. La cerere sunt disponibile facilităţi de banchet.

Restaurantul este deschis pe tot parcursul zilei şi asigură preparate locale şi internaţionale, cu ingrediente de sezon locale. De asemenea, Midtown are un café-bar care serveşte o gamă largă de băuturi.

Midtown Hotel & Suites se află la câţiva paşi de Universitatea Americană din Beirut şi de Centrul Medical al acesteia. Străzile Makdessi, Bliss şi Hamra, cu numeroase cafenele, magazine şi viaţă de noapte, sunt la mai puţin de 5 minute de mers pe jos.

Facilitati hotel
Room Service
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut

 Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut
 Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut
 Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut
 Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut

Date de contact
Golden Tulip MidTown Hotel & Suites - Beirut 4* Beirut
Adresa: Souraty, Bayrut, Liban
Telefon: +961 1 347 555