Four Seasons Beijing 5* Beijing | Cazare la Four Seasons Beijing 5* Beijing

Four Seasons Beijing 5*, Beijing

Four Seasons Beijing 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Four Seasons Beijing 5*
Situat chiar lângă Yansha Youyi Shopping City, Hotelul Four Seasons Beijing are o saună și o piscină interioară. Oferind teme de inspirație orientală și culori liniștitoare, camerele elegante și luxoase de 5 stele oferă priveliști spectaculoase ale orașului și internet prin cablu gratuit. Există, de asemenea, Wi-Fi gratuit.

Beijing Four Seasons este la o plimbare de 10 minute de zona Ambasadei și la o plimbare de 20 de minute de Parcul Chaoyang. Stația de metrou Liangmaqiao se află la 6 minute de mers pe jos. Este la 15 minute de mers cu mașina de Piața Tian''''''''anmen și de Orașul Interzis.

Oaspeții se pot antrena la centrul de fitness, pot savura un masaj liniștitor sau pot folosi facilitățile de întâlnire. Facilitățile suplimentare includ spălătorie, servicii de călcat și o recepție deschisă 24 de ore pe zi. Există, de asemenea, o grădină fermecătoare, unde oaspeții se pot relaxa.

Oferind o mașină de cafea și iPod docking station, toate camerele sunt dotate cu nuanțe neutre, facilități de călcat și un dressing. Băile ample includ atât cadă, cât și dușuri de ploaie. Sunt disponibile, de asemenea, articole de toaletă gratuite, halate de baie și uscător de păr.

Oaspeții se pot bucura de mâncare delicioasă italiană la restaurantul italian al hotelului sau pot savura o ceașcă de ceai la Casa de ceai. Restaurantul Cai Yi Xuan servește mâncăruri cantoneze.

Recomanda acest hotel:  


 Four Seasons Beijing

 Four Seasons Beijing
 Four Seasons Beijing
 Four Seasons Beijing
 Four Seasons Beijing