Viva Windham Dominicus Beach 4* Bayahibe | Cazare la Viva Windham Dominicus Beach 4* Bayahibe

Viva Windham Dominicus Beach 4*, Bayahibe

Viva Windham Dominicus Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Viva Windham Dominicus Beach 4*
Viva Windham Dominicus Beach 4 *


Situat ideal direct de pe plaja si înconjurat de un mediu luxuriant tropical, acest complex all-inclusive ofera numeroase optiuni culinare, cazare spatioasa si o nesfârsita varietate de activitati.
Cu 4 piscine în incinta, mai multe terenuri de tenis si lectii de fitness, exista câte ceva pentru toata lumea la Viva Wyndham Dominicus Beach. Oaspetii se pot bucura de asemenea de activitati zilnice, inclusiv un program pentru copii, ateliere de artizanat si petreceri tematice.
Oaspetii se pot relaxa cu servicii spa în incinta sau pot profita de biroul de turism de la Dominicus Beach Viva Wyndham, pentru a aranja activitati ca scufundari, calarie sau wind surfing. Complexul are de asemenea un club de noapte în incinta, pe lânga magazine de cadouri si un mic magazin universal.
Dominicus Beach Wyndham ofera o mare varietate de optiuni culinare în incinta, inclusiv bufete, pizza si bucatarie mexicana. Oaspetii pot profita de asemenea de barurile si saloanele din incinta, care servesc o varietate de gustari si cocktailuri.

Recomanda acest hotel:  


 Viva Windham Dominicus Beach

 Viva Windham Dominicus Beach
 Viva Windham Dominicus Beach
 Viva Windham Dominicus Beach
 Viva Windham Dominicus Beach