Vila Barsana 3* Barsana | Cazare la Vila Barsana 3* Barsana

Vila Barsana 3*, Barsana

Vila Barsana 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Barsana 3* / Numar camere: 22
Vila Barsana este situata la 20 km de Sighetul Marmatiei, pe Valea Izei, la 15 km de la Vadul Izei si la numai 40km de Sapanta.

Vila Barsana, amplasata langa Manastirea Barsana, unde puteti ajunge pe cararea din spatele casei, este construita recent, respectand stilul traditional maramuresan.

Oficial, Vila Barsana are 3 stele. Neoficial, e ca si cum ati fi musafir la dvs acasa: adica va simtiti confortabil, ca in familie, dar nu trebuie sa gatiti, sa spalati sau sa stati stresati… Singura treaba pe care o aveti este sa uitati de orice griji, sa va goliti mintea de probleme si sufletul de tristete si sa le umpleti de bucurie si lumina.

Pentru cei mai pragmatici, in afara de liniste, in Maramures se gaseste oricind o palinca bine facuta.

Vila Barsana dispune de 55 de locuri de cazare:3 apartamente pentru 4 persoane, 3 apartamente pentru 3 persoane 2 camere pentru 3 persoane si 14 camere duble.

Recent construita, in stil traditional romanesc, vila are repartizate camerele pe 3 nivele si mansarda beneficiind de baie proprie si fiind mobilate simplu si practic. Sufrageria (60 locuri) este situata la parter, aici putand servi din renumitele preparate traditionale maramuresene gatite de calugaritele din complexul Manastirii Barsana aflate in imediata apropiere.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
TV

Facilitati hotel
Curte interioara
Fax
Foisor
Frigider
Internet
Parcare
Sala conferinta
Telefon
Terasa

Facilitati camera
Baie proprie
Incalzire centrala
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 12:00 PM
Ora checkout: 12:00 PM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Vila Barsana

Vila Barsana
Vila Barsana
Vila Barsana