Sant Cugat H And R 4* Barcelona | Cazare la Sant Cugat H And R 4* Barcelona

Sant Cugat H And R 4*, Barcelona

Sant Cugat H And R 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sant Cugat H And R 4*
El Sant Cugat, cu design unic, se află în centrul orașului catalan cu același nume, la doar 20 km de centrul orașului Barcelona. Întreaga clădire a hotelului urmează o formă intrigantă în formă de lentilă, care urcă până în atriumul central al hotelului. Schema de culori îmbină albul curat cu culorile îndrăznețe într-un stil contemporan, minimalist, care completează tehnologia de ultimă oră disponibilă pe tot parcursul. După ce vă întoarceți de la o zi de vizitare a obiectivelor turistice în capitala catalană, puteți merge la restaurantul hotelului pentru a vă bucura de bucătăria inovatoare, care este servită pe terasa în aer liber când vremea o permite. Toate camerele orientate spre exterior oferă vedere plăcută la centrul istoric al orașului Sant Cugat și la dealurile Sierra de Collserola. Camerele spațioase sunt decorate cu mobilier la comandă, lemn natural și pereți colorați. Au fotografii profesionale atârnate pe pereți. WiFi este disponibil în toate zonele și este gratuit.
Este posibilă parcarea privată la proprietate (nu este necesară rezervare) și costă 13,25 EUR pe zi.
Animalele de companie sunt acceptate. Se pot aplica taxe.
Copiii de toate vârstele au voie. Copiii cu vârsta de până la 2 ani sunt cazați gratuit dacă folosesc un pătuț disponibil. Copiii cu vârsta de până la 6 ani sunt cazați gratuit când folosesc un pat existent. Copiii sub 11 ani sunt cazați gratuit când folosesc un pat suplimentar disponibil. Persoanele cu vârsta de peste 12 ani sunt cazate pentru 30 EUR de persoană, pe noapte, când folosesc un pat suplimentar disponibil. Orice tip de pat suplimentar sau pătuț este disponibil la cerere și trebuie confirmat de conducere. Taxele suplimentare nu sunt calculate automat în costul total și vor trebui plătite separat în timpul sejurului dumneavoastră.
Ora de check-in: 14:00
Ora de încheiere a plății: 12:00

Informații importante despre hotel: atunci când rezervați mai mult de 4 camere, se pot aplica politici diferite și costuri suplimentare. Numele de pe cardul de credit utilizat pentru rezervare trebuie să corespundă cu oaspetele cazat la proprietate.

Oferta de sejur la Sant Cugat H And R 4*

Recomanda acest hotel:  


 Sant Cugat H And R

 Sant Cugat H And R
 Sant Cugat H And R
 Sant Cugat H And R

Date de contact
Sant Cugat H And R 4* Barcelona
Adresa: C?SAR MARTINELL, 2 - 08190 SANT CUGAT DEL VALL, BARCELONA, ES