Royal Ramblas 4* Barcelona | Cazare la Royal Ramblas 4* Barcelona

Royal Ramblas 4*, Barcelona

Royal Ramblas 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Royal Ramblas 4*
Royal Ramblas se află pe celebrul bulevard Ramblas din Barcelona, la 100 de metri de Plaza de Catalunya. Oferă camere elegante şi moderne, cu aer condiționat, TV cu plasmă, acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată. Unele camere oferă vedere magnifică la Ramblas.

Hotelul are o sală de conferințe cu vedere superbă la Ramblas.

Acesta oferă un mic dejun tip bufet cu diverse produse regionale şi produse de patiserie de casă în restaurantul La Poma, cu vedere impresionantă la Las Ramblas, unde puteți savura şi preparate mediteraneene.

Hotelul Royal Ramblas este situat ideal, având acces la toate mijloacele de transport public şi fiind la 5 minute de mers pe jos de elegantul bulevard Passeig de Gràcia, unde veți găsi numeroase restaurante şi magazine exclusiviste. Centrul vechi, Mercat de la Boqueria şi Muzeul MACBA se află la mică distanță de mers pe jos de hotel. Plaja este la 20 de minute de proprietate.

Biroul de turism de la Royal Ramblas Barcelona oferă informații utile despre oraș şi servicii de închiriere auto. De asemenea, acesta oferă serviciu de transfer de la/la aeroport.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Royal Ramblas

 Royal Ramblas
 Royal Ramblas
 Royal Ramblas