NH Calderon 4* Barcelona | Cazare la NH Calderon 4* Barcelona

NH Calderon 4*, Barcelona

NH Calderon 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii NH Calderon 4*
Elegantul hotel NH Calderón are o locaţie excelentă, chiar pe bulevardul Passeig de Gràcia, în centrul Barcelonei. Hotelul este la o stradă de faimoasa creaţie a lui Gaudi, Casa Batlló. Puteţi ajunge pe jos în Cartierul Gotic al oraşului, în aproximativ 10 minute.

Personalul de la recepţia cu program non-stop de la NH Calderón vă poate oferi informaţii despre ceea ce puteţi vedea şi face în Barcelona. De asemenea, se oferă servicii de închiriere de maşini şi servicii de masaj. Hotelul are un centru de fitness, o saună şi o piscină pe acoperiş, cu vedere spectaculoasă spre oraş.

Restaurantul hotelului El Calderón serveşte un mic dejun sănătos, cu o varietate de preparate cu un conţinut ridicat de antioxidanţi. La cină se oferă mâncăruri mediteraneene, realizate din produse proaspete. Restaurantul are ferestre mari, cu vedere la Rambla de Catalunya.

Hotelul pune la dispozitia turistilor 225 camere elegante. Camerele cu aer condiţionat ale Hotelului Calderón au parchet şi decor elegant. Acestea sunt echipate cu un TV, acces Wi-Fi şi o baie privată, cu un uscător de păr.

Recomanda acest hotel:  


 NH Calderon

 NH Calderon
 NH Calderon
 NH Calderon
 NH Calderon
 NH Calderon
 NH Calderon
 NH Calderon
 NH Calderon
 NH Calderon
 NH Calderon
 NH Calderon
 NH Calderon

Date de contact
NH Calderon 4* Barcelona
Adresa: Barcelona,Spania