The Landmark 5* Bangkok | Cazare la The Landmark 5* Bangkok

The Landmark 5*, Bangkok

The Landmark 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Landmark 5*
Situat aproape de staţia de Skytrain BTS Nana, The Landmark oferă unităţi de cazare cu vedere la orașul Bangkok. Hotelul găzduieşte 9 restaurante şi un centru comercial cu 4 etaje.
Situat pe bulevardul Sukhumvit, The Landmark Bangkok se află la 30 de minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Suvarnabhumi şi la mai puţin de 2 km de centrul naţional de convenţii Queen Sirikit.
Dotate cu acces la internet, camerele moderne de la Landmark Bangkok au aer condiţionat, ferestre mari şi TV cu canale prin satelit. Un minibar și un seif sunt incluse, iar room service este disponibil nonstop.
Landmark oferă o gamă largă de opţiuni de luat masa, printre care Rib Room&Bar şi Greenhouse - un bistrou deschis nonstop. Celelalte restaurante ale hotelului servesc mâncăruri cu specific chinezesc, thailandez şi occidental. În plus, pe lângă baruri, sunt disponibile o brutărie şi o cafenea.
Oaspeţii se pot antrena la centrul de fitness, pot înota în piscina în aer liber sau pot juca squash. Centrul de afaceri de la The Landmark Bangkok este deschis între orele 06:00 și 24:00.

Recomanda acest hotel:  


 The Landmark

 The Landmark
 The Landmark
 The Landmark
 The Landmark