Residence Sathorn 3* Bangkok | Cazare la Residence Sathorn 3* Bangkok

Residence Sathorn 3*, Bangkok

Residence Sathorn 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Residence Sathorn 3*
Chatrium Residence Sathon Bangkok se află în mijlocul unor grădini amenajate şi oferă suite confortabile, cu vedere la cartierul liniștit, la un raport bun calitate/preţ. Printre facilități se numără o piscină amenajată, un centru de fitness și o parcare gratuită.
Este disponibil un serviciu gratuit de transfer la gara Chong Nonsi BTS Skytrain.
Chatrium Residence Sathon Bangkok oferă unități de cazare mobilate elegant, cu interioare spațioase. Acestea au o bucătărie complet utilată, un balcon și acces gratuit la WiFi.
Puteţi face exerciţii la centrul de fitness și la driving range de pe terenul de golf al proprietății sau vă puteţi destinde cu un masaj relaxant la centrul spa Green Leaf. Piscina în aer liber cu formă neregulată are cadă cu hidromasaj. Reședința oferă 2 locuri de joacă pentru copii.
După o zi de muncă sau de vizitare a obiectivelor turistice, vă puteţi bucura de preparate japoneze delicioase la restaurantul Ochoko sau de mâncăruri mediteraneene la Albricias. De asemenea, puteţi savura băuturi răcoritoare la barul de la piscină sau în hol. Hotelul oferă room service.
Sathorn este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cultură, temple și vizitare.

Recomanda acest hotel:  


 Residence Sathorn

 Residence Sathorn
 Residence Sathorn
 Residence Sathorn