Asia Hotel Bangkok 3*+ Bangkok | Cazare la Asia Hotel Bangkok 3*+ Bangkok

Asia Hotel Bangkok 3*+, Bangkok

Asia Hotel Bangkok 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Asia Hotel Bangkok 3*+
Conectat direct la statia Ratchathewi Skytrain BTS, Asia Hotel Bangkok dispune de o piscină în aer liber şi 6 opţiuni de servit masa. Acesta se afla la o statie cu Skytrain-ul de Piata Siam si MBK Shopping Mall.

Camerele spaţioase de la Asia Hotel sunt dotate cu mobilier clasic şi un TV cu ecran plat. Camerele sunt dotate cu un seif minibar cu caracter personal, şi frigider.Băile de marmură sunt echipate cu o cadă şi uscător de păr.

Asia Hotel Bangkok este, de asemenea, la o statie cu Skytrain-ul fata de statia Phaya Thai Skytrain BTS care face legatura feroviara cu Aeroportul Suvarnabhumi.

După o zi de cumpărături, oaspeţii se pot relaxa la jacuzzi în aer liber, bucuraţi-vă de un masaj tailandez sau faceti exercitii la centrul de fitness.Hotelul oferă, de asemenea, un colţ de internet, un birou de turism si centru de afaceri.

Muzica live însoţeşte feluri de mâncare thailandeză şi internaţională la Coffee Shop Tivoli. Alte opţiuni de luat masa includ Restaurant Marele Zid, restaurant vietnamez şi brazilian. Băuturi răcoritoare sunt disponibile la Asia Bakery si Lobby Bar Crystal.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Internet
Jacuzzi
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Asia Hotel Bangkok

 Asia Hotel Bangkok
 Asia Hotel Bangkok
 Asia Hotel Bangkok

Date de contact
Asia Hotel Bangkok 3*+ Bangkok
Adresa: 296 Phayathai Road, Ratchatewee, 10400 Bangkok