Ayodya Bali 4* Bali | Cazare la Ayodya Bali 4* Bali

Ayodya Bali 4*, Bali

Ayodya Bali 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ayodya Bali 4*
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Complexul Ayodya Bali este situat de-a lungul nisipului alb al plajei din Nusa Dua. Oferă unităţi confortabile cu vedere frumoasă, o plajă privată de 300 de metri şi o piscină mare în aer liber.

Situate în mijlocul unei grădini tropicale luxuriante, camerele complexului Ayodya au vedere la lagună, la piscină sau la Oceanul Indian. Fiecare cameră oferă un balcon privat şi o baie din marmură. Sunt dotate cu TV cu ecran plat.

Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness sau pot vizita centrul spa Ayodya pentru un masaj relaxant. Facilităţile de recreere includ volei pe plajă, un loc de joacă pentru copii şi o sală de jocuri.

Opţiunile de luat masa oferite de Ayodya Bali includ restaurante mediteraneene, italieneşti şi japoneze. Puteţi savura cocktailuri la Rama Lounge & Terrace, în timp ce Surfer’s Corner, aflat lângă piscină, asigură gustări.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Ayodya Bali

 Ayodya Bali
 Ayodya Bali
 Ayodya Bali
 Ayodya Bali
 Ayodya Bali
 Ayodya Bali

Date de contact
Ayodya Bali 4* Bali
Adresa: Jalan Pantai Mengiat, Nusa Dua, Benoa, Kuta Selatan, Benoa Kuta Selatan, Benoa, Kuta Sel., Kabupaten Badung, Bali 80363, Indonezia
Telefon: +62 361 771102
Fax: +62 361 771102