W Bali – Seminyak 5* Bali | Cazare la W Bali – Seminyak 5* Bali

W Bali – Seminyak 5*, Bali

W Bali – Seminyak 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii W Bali – Seminyak 5*
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. W Bali - Seminyak, situat pe plaja Seminyak pune la dispoziție o piscină în aer liber mare și un centru spa cu servicii complete. Oferă servicii de lux de 5 stele, printre care se numără parcarea gratuită cu valet și un birou de concierge disponibil nonstop.
W Bali - Seminyak se află în centrul localității Seminyak și este înconjurat de restaurante și baruri. Kuta se află la 20 de minute de mers cu maşina, iar la Aeroportul Internaţional Ngurah Rai se ajunge cu mașina în 30 de minute.
Camerele spațioase au balcon cu vedere la grădină sau la mare. Au iPod docking station, DVD player şi TV cu ecran plat. Vilele au intrare privată şi piscină privată.
Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness sau pot solicita şedinţe de yoga. Sunt disponibile și servicii de bilete şi de schimb valutar. Există, de asemenea, un centru de afaceri și un birou de turism.
Restaurantul Fire servește o selecţie excelentă de preparate la grătar, iar restaurantul Starfish Bloo oferă specialităţi pan-asiatice. La Barul Woo, cu vedere la apusul de soare se pot savura băuturi şi se organizează petreceri până noaptea târziu.

Recomanda acest hotel:  


 W Bali – Seminyak

 W Bali – Seminyak
 W Bali – Seminyak
 W Bali – Seminyak
 W Bali – Seminyak