The Lovina 4* Bali | Cazare la The Lovina 4* Bali

The Lovina 4*, Bali

The Lovina 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Lovina 4*
Proprietatea Lovina are 4,5 stele și oferă o colecție de vile în stil balinez, cu piscină privată și vedere la ocean. Se oferă tratamente spa și Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. Restaurantul Heliconia oferă preparate europene, mediteraneene, chinezești și din Bali.
Vilele bine amenajate sunt spațioase și au design în plan deschis. Toate unitățile oferă TV cu ecran plat și DVD player, iar câteva unități au facilități complete de bucătărie. Baia privată include duş sau cadă.
Situat la peste 200 de metri de o plajă virgină, The Lovina se află la 2 minute de mers pe jos de Lovina Beach și la 5 minute de mers cu mașina de un loc excelent de urmărire a delfinilor. Aeroportul Internațional Ngurah Rai se află la 2 oră şi 30 de minute de mers cu mașina. Există parcare gratuită.
Oaspeții pot aranja transferuri în zonă sau excursii de 1 zi la biroul de turism. De asemenea, complexul oferă facilități de grătar, sală de gimnastică și serviciu de spălătorie.
Alte opțiuni de luat masa de la The Lovina includ Restaurantul cu pizzerie Heliconia și Beach Bar de lângă piscină și pla

Recomanda acest hotel:  


 The Lovina

 The Lovina
 The Lovina
 The Lovina