The Kodja Beach Resort 2* Bali | Cazare la The Kodja Beach Resort 2* Bali

The Kodja Beach Resort 2*, Bali

The Kodja Beach Resort 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Kodja Beach Resort 2*
Când vizitaţi Bali, vă veţi simţi ca acasă la Kodja Beach Resort, care oferă cazare şi servicii de calitate. Atracţiile din centrul oraşului sunt la doar 1.0 Km distanţă. Pentru aceia dintre dvs. care doresc să se aventureze pe-afară, Piata Kuta, Piata Kuta Art, Parcul Waterbom sunt doar câteva dintre atracţiile disponibile pentru vizitatori.

La Kodja Beach Resort, serviciile excelente şi facilităţile de nivel superior sunt făcute pentru un sejur de neuitat. Pentru confortul şi plăcerea oaspeţilor, acest hotel oferă room service, 24-ore recepţie, magazine în hotel, expres check-in/check-out, transfer hotel/aeroport.

Ambianţa de la Kodja Beach Resort este reflectată în fiecare cameră de oaspeţi. cadă de baie, cabină de duş, televizor, halate de baie, aer condiţionat sunt doar câteva dintre facilităţile aflate la discreţia dvs. Acest hotel oferă o pleiadă excelentă de dotări de recreere, incluzând sporturi acvatice (nemotorizate), sporturi acvatice (motorizate), piscină (copii), grădină, piscină exterioară. Oricare ar fi motivul pentru care vizitaţi Bali, Kodja Beach Resort este locul perfect pentru o pauză antrenantă şi incitantă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
TV

Recomanda acest hotel:  


 The Kodja Beach Resort

 The Kodja Beach Resort
 The Kodja Beach Resort
 The Kodja Beach Resort
 The Kodja Beach Resort
 The Kodja Beach Resort
 The Kodja Beach Resort

Date de contact
The Kodja Beach Resort 2* Bali
Adresa: Jalan Pantai Kuta, Kuta, Bali, Indonezia 80361