Puri Santrian Resort 4* Bali | Cazare la Puri Santrian Resort 4* Bali

Puri Santrian Resort 4*, Bali

Puri Santrian Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Puri Santrian Resort 4*
Localizare: este situat pe ţărmurile aurii ale plajei Sanur din Bali, la numai 15 minute de mers cu maşina de oraşul Denpasar.
Facilitati camere: Piscină privată, camere nefumători, aer condiţionat, halate de baie, uscător de păr, televizor, cadă de baie sunt printre dotările pe care clienţii le vor găsi în fiecare cameră.
Facilitati hotel: magazine, coffee shop, bar/pub, serviciu de spălătorie/curăţătorie chimică, facilităţi şedinţe , restaurant, room service, casete valori.
Printre facilităţile pentru recreere şi relaxare disponibile se numără masaj, piscină (copii), jacuzzi, terenuri tenis, spa.
Masaje balineze luxoase şi tratamente de frumuseţe aşteaptă oaspeţii la centrul spa al hotelului. Oaspeţii se pot bucura, de asemenea, de cursuri de yoga pentru a completa tratamentele. Pentru a petrece o după-amiază liniştită, aveţi la dispoziţie în incintă o bibliotecă.

Sunt disponibile şi alte activităţi recreative, cum ar fi cursuri de gătit, snorkelling şi parasailing. Biroul de turism ajută oaspeţii să organizeze excursii şi oferă facilităţi de închiriere de biciclete.

Beach Club serveşte fructe de mare proaspete şi preparate internaţionale, cu spectacole tradiţionale săptămânale. Restaurantul în aer liber Mezzanine serveşte preparate culinare din bucătăria occidentală, thailandeză şi japoneză.

Recomanda acest hotel:  


 Puri Santrian Resort

 Puri Santrian Resort
 Puri Santrian Resort
 Puri Santrian Resort
 Puri Santrian Resort