Mutiara Bali Boutique Resort Villas&Spa 4* Bali | Cazare la Mutiara Bali Boutique Resort Villas&Spa 4* Bali

Mutiara Bali Boutique Resort Villas&Spa 4*, Bali

Mutiara Bali Boutique Resort Villas&Spa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mutiara Bali Boutique Resort Villas&Spa 4*
Complexul Mutiara Bali Boutique, aflat în zona exclusivistă Seminyak din vestul insulei Bali oferă privelişti minunate cu apusul de soare şi plaje tropicale clasice. Oaspeţii au la dispoziţie Wi-Fi gratuit şi servicii de transfer gratuit către Seminyak.
Mutiara Bali Boutique Resort & Villa se află la aproximativ 7,5 km de Aeroportul Internaţional Ngurah Rai. Atracţii precum Ku De Ta şi Piaţa Kuta sunt la mai puţin de 700 de metri de complex.
Înconjurate de verdeaţă şi grădini amenajate, camerele de la Mutiara Bali sunt decorate cu gust, fiind prevăzute cu TV prin cablu cu ecran plat şi mobilier din lemn. Toate camerele sunt dotate cu seif şi aparat pentru prepararea de ceai/cafea. Vilele includ piscine private.
Puteţi petrece după-amieze relaxante cu tratamente de masaj reconfortante, sau stând la soare lângă piscina în aer liber cu jacuzzi. De asemenea, complexul oferă un centru de fitness bine echipat şi un birou de turism serviabil.
Mutiara Café serveşte diverse mâncăruri indoneziene şi preparate clasice occidentale. La cerere, puteţi servi mese romantice în vilă.

Recomanda acest hotel:  


 Mutiara Bali Boutique Resort Villas&Spa

 Mutiara Bali Boutique Resort Villas&Spa
 Mutiara Bali Boutique Resort Villas&Spa
 Mutiara Bali Boutique Resort Villas&Spa