Hotel Atanaya 4* Bali | Cazare la Hotel Atanaya 4* Bali

Hotel Atanaya 4*, Bali

Hotel Atanaya 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Atanaya 4*
Situat la 5 minute cu mașina de strada plină de viață Legian, Hotelul Atanaya oferă unități de cazare elegante și piscină pe acoperiș. Toate camerele cu aer condiționat includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga clădire.
Fiecare cameră cu parchet este decorată cu interior modern și tonuri de pământ. Facilitățile din cameră includ minibar și aparat de ceai/cafea. Baia cu pardoseală din marmură oferă duș și articole de toaletă gratuite.
Hotelul Atanaya se află la 10 minute cu mașina de zona vibrantă Seminyak, unde oaspeții pot găsi o varietate de restaurante elegante, baruri și magazine. Aeroportul Internațional Ngurah Rai este la 20 minute cu mașina de hotel, care oferă servicii de transfer de la aeroport la un cost suplimentar.
Atanaya oferă servicii de spălătorie și călcătorie, servicii de închiriere de mașini la un cost suplimentar, precum și locuri de parcare gratuite. Personalul de la recepția cu program nonstop este la dispoziție oaspeților pentru a-i ajuta cu depozitarea bagajelor. În zona elegantă a holului există ziare zilnice. Există serviciu de transfer gratuit programat la Legian și Seminyak
Kapur Sirih servește preparate autentice din bucătăria indoneziană, preparate Peranakan și continentale. La cerere, se oferă room service. Situat lângă piscina de pe acoperiș, barul The Sky oferă vedere panoramică la zona Kuta.

Recomanda acest hotel:  


 Hotel Atanaya

 Hotel Atanaya
 Hotel Atanaya
 Hotel Atanaya
 Hotel Atanaya