Grand Hyatt Bali 5* Bali | Cazare la Grand Hyatt Bali 5* Bali

Grand Hyatt Bali 5*, Bali

Grand Hyatt Bali 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Grand Hyatt Bali 5*
Grand Hyatt Bali Hotel este bijuteria coroanei de statiuni din Nusa Dua, întindere de lux de pe malul mării magnifice pe insula Bali, care oferă 648 camere de lux şi apartamente situate în vile joase din Bali, cele mai multe situate în 4 sate.
Grand Hyatt Bali Resort a fost conceput ca un palat de apă cu lacuri, gradini peisaj si cinci piscine tip lagună sau fluviu incadrand clădiri in stil joase balinezel. Bali Resort oferă confort şi servicii de lux a unui hotel de clasă mondială amestecaţi cu liniştea relaxantă a unei staţiuni cu plajă retrasă. Experimenţati relaxare totală la Kriya Spa în Bali conceput ca un palat exotic de apă 24-vilă în mijlocul unor grădini tropicale, cu tratamente spa, concentrându-se pe cele 4 ritualuri de vindecare Bali: armonie, puritate, energie si fericire. Jucaţi in campionat la Bali Golf & Country Club 5 minute de mers sau încercaţi varietate de sporturi de apă disponibile. Pasar Senggol este sat balinez şi piaţă de noapte al hotelului nostru în Nusa Dua ce gazduieste spectacole culturale, tarabe alimente, o expozitie de artizanat şi de bazar în stil piaţă.


Statiunea este la doar o scurtă distanţă de la Sanur, Kuta şi oraşul Denpasar, în timp ce Ngurah Rai Aeroportul este la numai 12 km distanţă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Jacuzzi
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Seif
Sauna
Telefon
Teren De Golf
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Grand Hyatt Bali

 Grand Hyatt Bali
 Grand Hyatt Bali
 Grand Hyatt Bali
 Grand Hyatt Bali
 Grand Hyatt Bali

Date de contact
Grand Hyatt Bali 5* Bali
Adresa: tara: Indonesia oras: Nusa Dua Strada, no.: P.O. Box 53 Tel. No.: +62 361 771234 Fax: +62 361 772038 E-Mail 1: bali.grand@hyatt.com