Candi Beach Resort Spa 4* Bali | Cazare la Candi Beach Resort Spa 4* Bali

Candi Beach Resort Spa 4*, Bali

Candi Beach Resort Spa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Candi Beach Resort Spa 4*
Candi Beach Resort & Spa se află pe o plajă privată din Golful Mendira şi are 2 piscine în aer liber, dintre care una este o piscină infinită și WiFi gratuit. Oferă posibilitatea de a desfășura o varietate de sporturi nautice, printre care se numără navigația și scufundările. Pune la dispoziție 2 restaurante cu terasă pe plajă și un bar.
Fiecare cameră are balcon sau terasă cu vedere la grădină sau la piscină. Camerele sunt decorate cu elemente balineze şi sunt dotate cu minibar și facilități pentru prepararea ceaiului și a cafelei. Acestea includ o cutie de valori și un uscător de păr.
Candi Beach Resort & Spa se află la 50 km de Denpasar și la aproximativ 1 oră și 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai.
Oaspeții pot beneficia de un masaj relaxant la centrul spa sau pot închiria o bicicletă pentru a se plimba în jurul complexului. Biroul de turism al complexului poate organiza drumeții.
Restaurantul Ocean Terrace oferă un meniu cu preparate culinare occidentale, iar restaurantul Biru este specializat în preparate culinare asiatice și indoneziene. La Barul Ombak se pot savura băuturi.

Recomanda acest hotel:  


 Candi Beach Resort Spa

 Candi Beach Resort Spa
 Candi Beach Resort Spa
 Candi Beach Resort Spa