Bnb Style Seminyak 3* Bali | Cazare la Bnb Style Seminyak 3* Bali

Bnb Style Seminyak 3*, Bali

Bnb Style Seminyak 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bnb Style Seminyak 3*
Localizare: Hotelul Bnb Style Seminyak este o proprietate minimalistă și confortabilă situată în localitatea Seminyak, la 1,3 km de plajă. Centrul comercial Seminyak Square se află la 1,5 km de Hotelul Bnb Style Seminyak, iar restaurantul Ku De Ta este la 1,6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Ngurah Rai, situat la 6 km de Hotelul Bnb Style Seminyak.

Facilitati: Hotelul oferă o recepție cu program nonstop și acces gratuit la conexiunea WiFi în toate zonele. Oaspeții Hotelului bnb Style Seminyak pot face excursii de o zi, pot închiria biciclete și pot beneficia de un serviciu de transfer, toate oferite de biroul de turism. Pentru confortul oaspeților, proprietatea include, de asemenea, un bancomat și un depozit de bagaje gratuit. Printre facilitățile oferite se numără servicii de spălătorie, de curățătorie chimică și de menaj zilnic.

Dotari camere: Camerele curate, cu aer condiționat au podea cu parchet, TV cu ecran plat prin cablu, seif personal și zonă de relaxare. Baia privată este dotată cu duş, prosoape şi articole de toaletă gratuite.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Seif
TV

Recomanda acest hotel:  


 Bnb Style Seminyak

 Bnb Style Seminyak
 Bnb Style Seminyak
 Bnb Style Seminyak
 Bnb Style Seminyak
 Bnb Style Seminyak
 Bnb Style Seminyak

Date de contact
Bnb Style Seminyak 3* Bali
Adresa: Jl. Kunti 1 No.9, 80361 Seminyak, Indonezia