Pensiunea Andreea 4* Baisoara | Cazare la Pensiunea Andreea 4* Baisoara

Pensiunea Andreea 4*, Baisoara

Pensiunea Andreea 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Andreea 4*
Amplasată în Stațiunea Muntele Băişorii, la o altitudine de 1345 m, în inima Munţilor Apuseni, Pensiunea Andreea reprezintă oportunitatea excelentă pentru oaspeții care preferă să stea departe de aglomeraţiile oraşului, de a se relaxa. Fie că sunteţi un împătimit al sporturilor de iarnă, un aventurier şi un fan al muntelui, un împătimit al sporturilor extreme sau pur şi simplu doriţi să vă relaxaţi, noi vă aşteptăm cu braţele deschise!
Oaspeții noștri vor aprecia confortul camerelor, potrivite pentru orice tip de ședere cât și facilitățile și serviciile oferite.

Vă oferim posibilitatea servirii mesei în restaurantul nostru, precum și posibilitatea de a organiza mese comune, petreceri sau alte evenimente similare.Pensiunea noastră este dotată și cu o sală de conferințe cu capacitatea de 50 de persoane, optimă pentru proiecții, ședințe sau alte activitați de grup.

Pentru relaxare vă punem la dispoziție un centru Spa dotat cu piscină interioară, jacuzzi, cameră relaxare, vestiar și saună.

Pe timp de vară avem pregatite numeroase zone destinate servirii mesei sau relaxarii printre care se numară terasa restaurantului, mese individuale acoperite de la intrarea în pensiune și masa cu fotolii de langă iazul nostru.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Andreea

 Pensiunea Andreea
 Pensiunea Andreea
 Pensiunea Andreea

Date de contact
Pensiunea Andreea 4* Baisoara
Adresa: Adresă: Str Principala, nr 315 A, Statiunea Muntele Baisorii, Baisoara, Cluj 407068