Tusnad 3* Baile Tusnad | Cazare la Tusnad 3* Baile Tusnad

Tusnad 3*, Baile Tusnad

Tusnad 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Tusnad 3*
Localizare: Hotelul Tușnad este cel mai important reper al stațiunii Băile Tușnad, supranumită Perla Ardealului. În anul 2006, hotelul, situat în centrul stațiunii, la 300 m de gara, a fost renovat parțial, astfel că 23 de camere sunt acum clasificate la 3*.

Baza de tratament, la care accesul se face direct din hotel, poate primi 900 de pacienți/zi la procedurile principale.

Facilități: 3 săli de conferințe cu 12-200 de locuri, sală de fitness, saună, centru de tratament, salon de cosmetică, teren de tenis, piscină cu apă minerală, magazin, parcare păzită, internet la recepție. Restaurant: 165 de locuri, meniu à la carte, meniu dietetic, bufet, bar de zi.

Tratament: kinetoterapie, hidrokinetoterapie, electroterapie (curent galvanic, curent de diferite frecvente, unde scurte, microunde, ultrasunete, radiații infraroșii, ultraviolete și laser, câmpuri magnetice de joasă frecvență), masoterapie, hidroterapie cu apă minerală carbogazoasă, hidromasaj, duș subacval parțial sau general, termoterapie (împachetări cu parafină).

Wellness: piscină cu apă minerală, saună, masaj parțial, masaj relaxant tonifiant cu uleiuri aromate, masaj anticelulitic, hidromasaj, fitness.

Atuuri: renovat (parțial) recent, modernizare continuă, mofete naturale, posibilități practicare turism de întreținere/wellness.

Recomandat: persoanelor care necesită tratament pentru afecțiuni cardiovasculare, reumatismale, boli ale sistemului nervos, digestive, endocrine, persoanelor care practică turismul de întreținere/wellness, sportivilor pentru recuperare, pentru odihnă, celebrării de evenimente festive (ex. Revelion).

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV


Recomanda acest hotel:  


 Tusnad

 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad
 Tusnad

Date de contact
Tusnad 3* Baile Tusnad
Adresa: Str. Oltului nr. 87, Baile Tusnad, Jud. Harghita
Telefon: 0266 335 558
Fax: 0266 335 108