Casa Tisa 4* Baile Olanesti | Cazare la Casa Tisa 4* Baile Olanesti

Casa Tisa 4*, Baile Olanesti

Casa Tisa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Tisa 4*
Casa TISA**** se află în inima naturii, fiind înconjurată de dealuri împădurite și de un domeniu privat de 1 hectar. Din această zonă pitorescă se poate vedea creasta Masivului Buila-Vanturarița. Este locul perfect pentru o escapadă. Datorită spațiului generos de desfășurare și a poziționării privilegiate, vă puteți bucura atât de practicarea sporturilor preferate, cât și de odihnă și relaxare. Ideal pentru pasionații de drumeții/ciclism/expediții off-road.

Camere: Vă punem la dispoziție 6 camere duble. Camerele sunt spațioase, la cerere fiind posibilă integrarea paturilor suplimentare, cu o capaciate de până la 20 de persoane.

Centru Wellness: Este dotat cu saună finlandeză, cu chromoterapie si jacuzzi exterior de 8 persoane.Turistii cazati la Casa Tisa beneficiaza de acces gratuit la piscina interioara a hotelului Tisa si de 25% reducere la accesul in zonele Aqua si Thermarium la Tisa Spa Resort, si 15% reducere la terapiile spa.

Living: Livingul de 20 locuri, are acces direct către terasa exterioară. Terasa are o capacitate 40 de persoane. De asemenea, aveți acces la bucătăria noastră complet utilată. Livingul este completat de un șemineu.Casa Tisa este locația ideală pentru organizarea de evenimente.

Timp liber:2 biciclete de exterior, joc șah, remi, table, cărți de joc,organizare excursii în împrejurimi.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Casa Tisa

 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa
 Casa Tisa