Oltenia 3* Baile Govora | Cazare la Oltenia 3* Baile Govora

Oltenia 3*, Baile Govora

Oltenia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Oltenia 3*
Capacitate hotel: 108 camere duble 2* și 3*, 46 garsoniere 3* și 2 apartamente 3*, sală de conferințe cu o capacitate de 100 de locuri.

Restaurante/baruri: Restaurantul Oltenia 2* cu o capacitate de 120 locuri, Restaurantul-Pensiune Oltenia 2* cu o capacitate de 265 locuri.

Tratamente balneare: baza de tratament a hotelului are o suprafață de 1218 mp și o capacitate de 1100 proceduri/zi și este destinată tratării următoarelor afecțiuni: afecțiunile căilor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale și afecțiunilor asociate. În tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase și cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum și nămolul sapropelic de la Ocnele Mari.

Proceduri: balneație cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie, buvete. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Agrement/sport: piscină în aer liber; centru SPA (saună umedă și uscată, piscină, bazin iod, sală de fitness, jacuzzi), sală de fitness cu 20 de locuri, saună cu o capacitate de 10 locuri.

Facilități hotel: capacitate de 422 locuri în camere duble, single și garsoniere, lift, parcare, bază de tratament, magazin, biliard, discotecă, sală de sport, teren de sport, sală de conferințe, seif, restaurant, terasă-restaurant, bar.

Facilități camere: camerele sunt cu balcon sau fără balcon, dotate cu baie cu duș, telefon, TV.

Garsoniera este dotată cu cameră de zi, dormitor, 2 paturi individuale, TV, telefon, baie cu cadă, chicinetă, răcitor.

Servicii masă: în restaurantul hotelului Oltenia, în sistem meniu à la carte.

Facilități copii: copiii între 0-7 ani beneficiază de gratuitate.

Observații: tratmentul include 2 proceduri/zi/persoană și se efectuează în cursul săptămânii, de luni până sâmbătă.

Recomandări afecțiuni: afecțiuni respiratorii secundar reumatismale și afecțiuni asociate. Ca factori naturali de cură se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase și cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum și nămolul sapropelic de la Ocnele Mari.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Parcare
Restaurant
Sauna
Seif
Telefon
TV


Recomanda acest hotel:  


 Oltenia

 Oltenia
 Oltenia
 Oltenia
 Oltenia
 Oltenia
 Oltenia

Date de contact
Oltenia 3* Baile Govora
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu nr. 164, Baile Govora, Jud. Valcea, Cod Postal: 24520