Nufarul 3* Baile Felix | Cazare la Nufarul 3* Baile Felix

Nufarul 3*, Baile Felix

Nufarul 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Nufarul 3*
Localizare: Hotelul Nufarul este situat la 200 metri de centrul statiunii Baile Felix, la 10 km de Oradea si la 15 km de aeroportul din Oradea, la liziera padurii. Gara Băile Felix este la numai 150 de metri.

Hotelul a fost renovat in totalitate, iar la piscinele exterioare au fost efectuate investitii majore. Hotel Nufarul dispune de toate facilitatile categoriei de 3* pentru odihna si relaxare, tratament si intretinere, precum si pentru evenimente de afaceri. Hotelul este legat printr-un coridor de acces la baza de tratament, Centrul de Wellness si piscinele din incinta Complexului Termal.

Facilitati: Hotelul Nufarul ofera: restaurant (120 locuri), terasa acoperita, bar de zi, biliard si tenis de masa, sala conferinte (20 locuri) complet utilata, seif la receptie, wifi in hol receptie, receptie non stop, camera bagaje, spalatorie si curatatorie, inchirieri masini, transfer aeroport Oradea, magazin, parcare (contra cost), serviciu medical de urgenta permanent, centru wellness (4 piscine exterioare si 1 interioara, hidromasaj complex, jacuzzi, bai termale cu infuzie de plante, sauna, solar, fitness, masaj, salon de cosmetica). Piscinele exterioare: piscina de înot (mai-septembrie), 2 piscine de relaxare wellness cu apă termală (masaj cervical, ciupercă cu apă, paturi cu hidromasaj, perdea de apă, pool bar), piscina pentru copii (mai-septembrie), spaţiu de plajă generos. Facilități: sezlonguri, bar, asistență medicală. Restaurantul Hotelului Nufărul serveşte mâncăruri româneşti tradiţionale, dar şi o varietate de preparate internaţionale. Oaspeţii pot opta pentru un bufet suedez sau mâncăruri à la carte.

Divertisment: în sezon program de animație la piscine (aquagym, aquazumba, jocuri și activități pentru copii), petreceri cu dj și animatoare.

Dotari camere: TV/cablu tv, minibar, aer conditionat, baie dotata cu cada, uscator de par, balcon (nu toate camerele au balcon)

Tratament: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica); kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane; elongatii; electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux); inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant); kinetoterapie

Wellness: hidroterapie, masaj, hidromasaj complex, bai termale cu infuzie de plante, sauna, solar

Atuuri: renovat, agrement diversificat, bucatar renumit, posibilitati multiple de tratament si intretinere, vecinatatea strandurilor Apollo

Recomandat: persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare, persoanelor care practica turismul de intretinere/wellness si doresc un hotel intim, odihna, celebrarii de evenimente festive (ex. Revelion), companiilor pentru organizarea de conferinte, team-building-uri

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Oferta de sejur la Nufarul 3*

Recomanda acest hotel:  


 Nufarul

 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul
 Nufarul

Date de contact
Nufarul 3* Baile Felix
Adresa: Str. Victoria nr. 26, 417500 Băile Felix, România