Crisana 2* Baile Felix | Cazare la Crisana 2* Baile Felix

Crisana 2*, Baile Felix

Crisana 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Crisana 2*
Localizare: Hotelul Crisana este situat la intrarea in statiunea Baile Felix dinspre Oradea. Gara din Băile Felix se află la 1 km de Hotelul Crişana, iar Oradea este la aproximativ 10 minute de mers cu maşina.

Facilitati si servicii: receptie, restaurant, 3 saloane, bar de zi, parcare proprie, sauna si sala de fitness, teren de tenis de camp, masa de ping-pong, sala de conferinte, baza de tratament, piscina cu apa termominerala, baza de tratament: afectiuni reumatice si articulare, ale aparatului locomotor, artroze lombare si cervicale. Restaurantul Hotelului Crişana serveşte în fiecare seară preparate culinare internaţionale. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în zonele publice.

Dotari apartamente: dormitor, living cu canapea extensibila, baie, TV - cablu si frigider. Dotari camere duble: baie, Tv - cablu. Dotari camere single: baie, TV - cablu.

Atractii turistice in zona: Muzeul Tarii Crisurilor - Palatul Baroc, Cetatea Oradei, Gradina Zoologica, Pasajul Vulturul Negru, Sirul Canonicilor, Basilica Romano-Catolica, Biserica cu Luna, Lacul cu Nuferi din Baile 1 Mai, Popasul Pescaresc Cefa, Pestera Ursilor, Muzeul Fluturi din Chiscau, Pestera Meziad, Stana de Vale, Padis.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV

Oferta de sejur la Crisana 2*

Recomanda acest hotel:  


 Crisana

 Crisana
 Crisana
 Crisana
 Crisana
 Crisana
 Crisana

Date de contact
Crisana 2* Baile Felix
Adresa: Baile Felix, 417500 Băile Felix, România