Vila Regent 3* Baile 1 Mai | Cazare la Vila Regent 3* Baile 1 Mai

Vila Regent 3*, Baile 1 Mai

Vila Regent 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Regent 3*
Pensiunea a fost deschisa in 2008 si este situata in Baile 1 Mai , una dintre cele mai cunoscute statiuni cu apa termala din Romania .
Amplasamentul favorabil al pensiunii si anume la numai 200 m de strandul cu apa termala Venus din Baile 1 Mai si la numai 900 m de strandul Apolo din Baile Felix face din Pensiunea Vila Regent un loc ideal pentru petrecerea vacantelor si a concediilor , precum si o alternativa de cazare pentru realizarea curelor balnear
Vila Regent ca o destinatie de cazare atractiva pentru cei care doresc sa beneficieze pe langa conditiile foarte bune de cazare si de avantajele unui loc linistit cu aer curat , ferit de tumultul citadin .
Pensiunea amenajata intr-un elegant stil clasic dispune de camere cu pat matrimonial , camere cu 2 paturi si camere cu 3 paturi .

Camerele racoroase vara si calduroase iarna datorita unei excelente izolari termice ce face inutila prezenta aparatelor de aer conditionat , respecta standardul hotelier , fiecare avand vestibul si baie proprie, sunt spatioase si decorate cu gust , elementele de fier fojat ale balustradelor regasindu-se si in componenta mobilierului. Fiecare camera are tv, internet wireless , majoritatea avand terase generoasa cu scaune si masuta .

Pensiunea dispune de o parcare proprie ingradita cu 15 locuri .

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Vila Regent

 Vila Regent
 Vila Regent
 Vila Regent
 Vila Regent
 Vila Regent
 Vila Regent
 Vila Regent

Date de contact
Vila Regent 3* Baile 1 Mai
Adresa: Baile 1 Mai nr. 105 , Judetul Bihor
Telefon: 0746-241882
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie