Aqua 3* Baile 1 Mai | Cazare la Aqua 3* Baile 1 Mai

Aqua 3*, Baile 1 Mai

Aqua 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Aqua 3*
Hotel Aqua***este situat in statiunea Baile 1 Mai care se afla la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea.

Staiunea Baile 1 Mai a fost cunoscuta de-a lungul timpului si sub numele de Baile Episcopiei (sec. XV-XVII), s-a facut remarcata mai ales datorita apelor minerale si a namolului sapropelic extras din lacul aflat in localitate, utilizate in tratarea unor afectiuni reumatismale, afectiuni ale sistemului nervos central si periferic si afectiuni ginecologice.

Hotelul Aqua** va pune la dispozitie personal calificat si servicii de care puteti beneficia in timpul vacantelor petrecute aici. Va puteti bucura de tratamente SPA (Salute Per Aqua) care va vor ajuta sa redobanditi starea de bine si echilibru.

Hotel Aqua***va poate caza in camere duble si apartamente.

Camera dubla are in componenta doua paturi, baie proprie cu dus, bideu si uscator de par, tv, minibar, aer conditionat, internet, telefon si terasa.

Apartamentul de doua camere este compus din dormitor, living room cu canapea de doua locuri, baie proprie cu dus, bideu si uscator de par, tv, minibar, aer conditionat, internet, telefon si terasa.

Servicii si facilitati: restaurant, terasa, gradina, sala de conferinte, sala gimnastica, lift, facilitati pentru persoane cu dezabilitati

SPA: bai de plante relaxante si terapeutice, baie turceasca, sauna, cromoterapie, dusuri emotionale( tropical aromat sau ceata rece).

Recomanda acest hotel:  


 Aqua

 Aqua
 Aqua
 Aqua
 Aqua
 Aqua