Pensiunea Magura 4* Baia Mare | Cazare la Pensiunea Magura 4* Baia Mare

Pensiunea Magura 4*, Baia Mare

Pensiunea Magura 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Magura 4*
Pensiunea Măgura este localizată în oraşul Baia Mare, la 3 km de centrul vechi Millenium, într-un cadru natural deosebit, departe de zgomotul citadin.

Spaţiul de cazare este alcătuit din 12 camere cu baie proprie, balcon, tv-cablu, telefon, internet wireless, mobilier de calitate, oferindu-vă astfel maximum de confort şi bună dispoziţie. Serviciile de cazare sunt diversificate, camerele fiind structurate în camere duble matrimoniale, duble cu 2 paturi, junior suite, camere duble în regim single.

Livingul este locul intim pus la dispoziţia dumneavoastră, ideal pentru activităţi recreative şi dotat cu bibliotecă, home-cinema, mese de şah, pian, mini-bar.

Salonul restaurant, clasic, select şi elegant vă invită să savuraţi preparate tradiţionale din bucătăria românească şi nu numai, pregătite de maeştri noştri bucătari.

Sala de conferinţe de 60 de locuri, dotată cu videoproiector, fax, ecran de proiecţie vă oferă posibilitatea desfăşurării de şedinţe, conferinţe, activităţi de afaceri, team-buildinguri, sesiuni de training, seminarii, mese rotunde, simpozioane.

Clienţii pot beneficia de un program sportiv folosind sala de fitness a pensiunii sau sala de jocuri (tenis de masă, biliard, darts).

Oaspeţii dispun de asemenea de unele servicii gratuite: internet wireless, comenzi taximetre, trezire comandată, parcare spatioasă, room-service.

Facilitati hotel
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Magura

 Pensiunea Magura
 Pensiunea Magura
 Pensiunea Magura
 Pensiunea Magura
 Pensiunea Magura

Date de contact
Pensiunea Magura 4* Baia Mare
Adresa: Baia Mare, str. Valea Roşie nr. 186