Pensiunea Roua Muntelui 3* Baia De Aries | Cazare la Pensiunea Roua Muntelui 3* Baia De Aries

Pensiunea Roua Muntelui 3*, Baia De Aries

Pensiunea Roua Muntelui 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Roua Muntelui 3*
Asezata in zona centrala a orasului Baia de Aries, Pensiunea Roua Muntelui a fost finalizata in anul 2013. Pensiunea este construita in stil rustic cu mici influente moderne, ce se integreaza foarte bine in specificul zonei, iar conditiile de masa si cazare si relaxare sunt la standarde ridicate.

Pensiunea dispune de 9 camere, din care: 1 apartament, 3 camere cu pat matrimonial si 5 camere cu paturi duble sau matrimoniale.

Atractia pensiunii este Piscina (12x6 m, adancime 1,60 m) exterioara cu apa incalzita si nocturna; platou cu 50 de sezlonguri la dispozitie. Accesul la piscina pentru oaspetii cazati, este inclus in pretul cazarii si este non-stop.

Restaurantul in stil rustic, are o capacitate de 40 de locuri, unde puteti servi masa intr-o ambianta foarte relaxanta. Orar: 08-23, ultima comanda la bucatarie: ora 22. Pentru oaspetii care fac drumetii - pleaca mai devreme, sau ajung mai tarziu, se poate solicita inainte, servirea mesei la o anumita ora. Pe langa restaurant, pensiunea mai dispune si de doua terase cu 70 respectiv 40 de locuri, dar si o frumoasa cafenea - OK Caffe cu 20 de locuri.

Momentele de relaxare pot fi intregite si datorita terenului de tenis de camp si a parcului de joaca pentru copii.

Facilitati camere:
TV LCD, Internet wireless, baie cu dus, incalzire centrala, room service. 3 camere beneficiaza si de balcon.

Facilitati Pensiune:
parcare proprie, piscina, teren tenis de camp, parc de joaca, sezlonguri piscina, internet wireless pe terasa si la piscina.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Roua Muntelui

 Pensiunea Roua Muntelui
 Pensiunea Roua Muntelui
 Pensiunea Roua Muntelui

Date de contact
Pensiunea Roua Muntelui 3* Baia De Aries
Adresa: Baia de Aries, Jud Alba