Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island 5* Bahamas Nassau | Cazare la Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island 5* Bahamas Nassau

Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island 5*, Bahamas Nassau

Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island 5*
Hotel de vacanta elegant, situat direct pe o mica plaja, la o distanta de cca. 9 km fata de Nassau. Exclusiv pentru cupluri care pretuiesc si savureaza renumitul confort oferit de grupul Sandals. Sportul si animatia se afla aici la cele mai inalte cote. Hotelul dispune de propria sa insula pentru facut plaja, la care se ajunge de mai multe ori pe zi cu barca hotelului. Aici, in Sandals Cay, se poate inota atat in mare cat si intr-o piscina cu jacuzzi, sau se pot savura snacks-uri locale in apreciatul „Cafe Goombay”, al carui „Wet Bar” este un placut loc de intalnire pentru toti vizitatorii. Un loc ideal pentru a va stimula spiritul si pentru a va relaxa complet.
Dotari
8 restaurante cu bucatarie internationala si caraibiana, 4 baruri, 6 piscine cu 3 pool-baruri, 6 whirlpool-uri, boutique si program de divertisment seara. Spa si centru de fitness cu sauna si diferite tratamente precum masajul (contra cost).
Camere (252)
Luxury (cca. 28 m.p.) cu baie, foehn, pat king size, aparat de aer conditionat, telefon, TV cu programe prin satelit, seif si vedere spre gradina sau spre piscina. Honeymoon Oceanview Concierge Room (cca. 38 m.p.) cu minibar, halat de baie, balcon si vedere spre piscina sau spre mare. St. James Grande Luxe Ocean View Junior Suite (cca. 44 m.p.) cu un colt confortabil amenajat cu fotolii.
Sport
2 terenuri de tenis, navigat (Sunfish), hidrobicicleta, caiac, canoe, snorkeling, surf, volei, croquet, biliard. Zilnic scufundari cu ghid in diferite locuri de scufundare, echipament pentru scufundari inclus in pret (numai pentru scafandri cu certificat). Snorkeling pentru incepatori si cursuri PADI contra cost.

Recomanda acest hotel:  


 Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island

 Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island
 Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island
 Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island
 Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island