Pensiunea Laura 2* Bad Gastein | Cazare la Pensiunea Laura 2* Bad Gastein

Pensiunea Laura 2*, Bad Gastein

Pensiunea Laura 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Laura 2*
Pensiunea este situate la 150 m de centrul statiunii Bad Gastein, la 50 m de posbilitatile de cumparaturi, la o altitudine de 1000 m si la cca 1,5 km de zona de ski Skiwelt Amade Gastein.
Piscine acoperite/publice: terme Felsentherme Bad Gastein 1,2 km,camera depozitare echipament de ski,

Facilităţi hotel:
Recepţie,salon de zi cu TV satelit, loc de parcare gratuit, Café-Restaurant (Pizzerie), bar, grădină,sauna, piscina termala.

Dotari camere:
Duş/WC, uscător păr la cerere, în parte balcon, radio, TV-sat. Toate camerele sunt mobilate în stil tirolez, cu mult lemn.

Serviciu de masă
Demipensiune PLUS cu o băutură de bun venit, bufet la micul dejun cu cereale, dacă anunţaţi cu antecedenţă este posibil prânz în loc de masă de seară - altfel pachet (1 sandwich, 1 fruct, 1 băutură), între 16:00 la 17:00 cafea şi prăjituri sau îngheţată pentru copii, Meniu masă de seară. La cerere feluri de mâncare vegetariene. Între 10:00 şi 22:00 băuturi răcoritoare, de la 19:00 în plus bere draft, vin de masă - fără tării. Micul dejun şi masa de seară se servesc în restaurantul unităţii hoteliere.

Fitness/Wellness
Contra cost: Masaj: Tarife la faţa locului. Saună. Având în vedere că este vorba de o casă de cură, sunt oferite băi termale cu programare (incl. prosoape); consultanţă medicală la faţa locului. Sauna şi baia termală sunt deschise de la 09:00 la 22:00 (cu programare).

Copii
Meniu pentru copii la cerere. În anumite cazuri nu sunt disponibile pătuţiri pentru copii.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Parcare
Piscina
Restaurant
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Laura

 Pensiunea Laura
 Pensiunea Laura
 Pensiunea Laura