Apartamente Alpina 3* Bad Gastein | Cazare la Apartamente Alpina 3* Bad Gastein

Apartamente Alpina 3*, Bad Gastein

Apartamente Alpina 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Apartamente Alpina 3*
***LOCALIZARE:
Complex de apartamente situat in centrul orasului Bad Hofgastein, aproape de intrarea in statiunea Bad Gastein.Cea mai apropiata partie de ski Ski Amade se afla la doar 300 m distanta iar pista de ski este la doar 20 m chiar in spatele complexului de apartamente si totusi exista si o statie de skibus la 30 m distanta fata de complex.

***FACILITATI HOTEL:
Complexul dispune de salon, loc de joaca pentru copii, bar (deschis pana la ora 22:00), acces gratuit in centru wellness cu piscina interioara care se afla in hotelul invecinat la 100 m distanta. In cadrul complexului de apartamente exista solar (contra cost: 9 EURO/20 minute ), acces sauna (contra cost: 6 EURO/persoana). Oaspetii complexului mai pot beneficia de serviciile unui centru SPA, teren de tenis, lectii de echitatie si piscina interioara publica Alpen Therme Gastein (cea mai moderna baie termala din Europa).

***FACILITATI CAMERE:
Apartamentele cu capacitate de 2 persoane dispun de un living si un dormitor cu 2 paturi, baie si grup sanitar propriu si bucatarie utilata.Apartamentele cu capacitate maxima de 4 persoane dispun de living cu canapea extensibila pentru 2 persoane si o camera cu 2 paturi separate, dotate cu baie si grup sanitar propriu si bucatarie utilata de aproximativ 40 m2.
Toate apartamentele sunt echipate cu balcon, TV prin cablu, radio, telefon, incalzire electrica.

Recomanda acest hotel:  


 Apartamente Alpina

 Apartamente Alpina
 Apartamente Alpina
 Apartamente Alpina