Alpenpension Haslinger 2* Bad Gastein | Cazare la Alpenpension Haslinger 2* Bad Gastein

Alpenpension Haslinger 2*, Bad Gastein

Alpenpension Haslinger 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alpenpension Haslinger 2*
Situată într-o zonă liniştită de la marginea oraşului Bad Gastein şi la 800 de metri de centrul oraşului, Alpenpension Haslinger are o terasă mare şi camere în stil rustic, cu TV prin satelit şi zonă de relaxare. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în restaurant/cafenea.

Este servit un generos mic dejun tip bufet, care include produse de casă. Când vremea este frumoasă, toate mesele pot fi savurate pe terasă. De asemenea, există un bar şi o cafenea care servesc produse de patiserie, pâine prăjită şi supe. Oaspeţii pot rezerva o cină cu 3 feluri, iar lângă hotel sunt 2 restaurante.

Telecabina Stubner Kogelbahn se află la 800 de metri de Alpenpension Haslinger. Autobuzul de schi opreşte în apropiere, iar la 100 de metri se găsesc pârtii de schi fond.

În centrul oraşului se găsesc băile termale Felsentherme, gara din Bad Gastein, un teren de tenis şi multe magazine. Lângă pensiune există un loc de joacă pentru copii, iar clubul de golf Bad Gastein se află la 5 minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel
Internet
TV

Recomanda acest hotel:  


 Alpenpension Haslinger

 Alpenpension Haslinger
 Alpenpension Haslinger
 Alpenpension Haslinger

Date de contact
Alpenpension Haslinger 2* Bad Gastein
Adresa: Schareckstraße 38, 5640 Bad Gastein, Austria
Telefon: +43 699 17252095