Landhotel Agathawirt 3* Bad Goiserrn | Cazare la Landhotel Agathawirt 3* Bad Goiserrn

Landhotel Agathawirt 3*, Bad Goiserrn

Landhotel Agathawirt 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Landhotel Agathawirt 3*
Acest hotel tradițional, administrat de peste 200 de ani de o familie, este situat în inima stațiunii Salzkammergut. Se află în apropierea lacului Hallstatt și a stațiunii balneare Bad Goisern. Zona de schi Gosau se află la 16 km de Landhotel Agathawirt.

Landhotel Agathawirt include o aripă modernă, unde se află camerele și o zonă de importanță istorică, ce datează de la începutul secolului al XVI-lea. Această parte este monument cultural și include fresce renovate, ferestre renascentiste, cadre de uși din marmură și alte elemente de epocă.

Facilitati hotel: restaurant, sauna, parcare, discoteca in cladirea invecinata. Oaspeții pot savura preparatele culinare, oferite de hotel, în sălile intime sau în grădina răcoroasă, vara.

Camerele oferă vedere la munți sau la livadă, iar accesul la internet prin cablu este disponibil gratuit în camere și în zonele publice ale hotelului. Alte facilitati: baie sau dus/wc, radio, sat - tv.

Distanta intre Bad Goisern si regiunea de schi Dachstein-West: 15 km.
Dachstein-West - sistem de teleferic de la 800 pana la 2100 m altitudine, 45 instalatii de transport pe cablu, 140 km de partii.

Facilitati hotel
Parcare
Restaurant
Sauna
TV


Recomanda acest hotel:  


 Landhotel Agathawirt

 Landhotel Agathawirt
 Landhotel Agathawirt
 Landhotel Agathawirt
 Landhotel Agathawirt
 Landhotel Agathawirt
 Landhotel Agathawirt

Date de contact
Landhotel Agathawirt 3* Bad Goiserrn
Adresa: St. Agatha 10, 4822 Bad Goisern, Austria