Pensiune Tosca 3* Bacau | Cazare la Pensiune Tosca 3* Bacau

Pensiune Tosca 3*, Bacau

Pensiune Tosca 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Tosca 3* / Numar camere: 15
Situata in centrul orasului Bacau, Vila Tosca reprezinta o combinatie intre modernitate si traditie, aducand un nou inteles termenilor de stil si eleganta. Vila Tosca isi are resedinta in una dintre cele mai vechi cladiri ale orasului, al carei aer a reusit sa il pastreze intact. Cladirea a fost construita in 1930 si a servit drept resedinta arhitectului constructor. Vila Tosca conserva cladirea originala, singurele transformari fiind legate de amenajarea si igienizarea locatiei.

Personalul vilei, componenta umana a spiritului Tosca, este inzestrat cu ospitalitate, abilitatea de a anticipa si intampina nevoile clientilor, acordand o mare atentie detaliilor. Camerele amenajate la cele mai inalte standarde, echipa profesionista si ambientul unic transforma Vila Tosca intr-un stil de viata, si serviciile oferite intr-o experienta unica.

Pensiunea beneficiaza de incalzire cu centrala proprie, aer conditionat, izolatie fonica si termica, parcare privata cu paza, o terasa cu incalzitoare si perdea de aer rece, Internet atat in camera, cit si pe terasa prin retea wireless.

Va oferim o bucatarie de exceptie, traditionala si internationala, preparate gatite in cele mai bune conditii, din ingrediente proaspete, de un bucatar recunoscut pentru talentul sau culinar.

Barul, restaurantul si terasa Vilei Tosca functioneaza dupa programul 08:00-24:00.

Unitatea noastra organizeaza miniconferinte, intalniri de afaceri, mese rotunde, sedinte, reuniuni punand la dispozitie toate elementele necesare organizarii acestor evenimente la cele mai inalte standarde.

Vila Tosca reprezinta un loc ideal pentru cazare in orice anotimp si in orice scop. Va asiguram ca serviciile noastre se ridica la si depasesc nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Va asteptam!

Facilitati hotel
Bar
Fax
Internet
Parcare
Restaurant
Transfer aeroport

Facilitati camera
Aer conditionat
Incalzire centrala
Internet
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 AM
Ora checkout: 1:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Pensiune Tosca

Pensiune Tosca
Pensiune Tosca
Pensiune Tosca
Pensiune Tosca
Pensiune Tosca
Pensiune Tosca