Vakkaru Maldives 5* Baa Atoll | Cazare la Vakkaru Maldives 5* Baa Atoll

Vakkaru Maldives 5*, Baa Atoll

Vakkaru Maldives 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vakkaru Maldives 5*
Vakkaru Maldive este o așezare tropicală luxuriantă, situată printre apele limpezi cristaline ale rezervației biosferei UNESCO de pe atolul Baa. După un zbor pitoresc de 25 de minute cu hidroavionul complexului sau zbor intern de 30 de minute de la Aeroportul Internațional Malé, urmat de o călătorie de 25 de minute cu barca cu motor, se ajunge într-un paradis de neuitat, proiectat intuitiv pentru alinarea sufletului și spiritului.

Toate cele 113 de suite și vile amplasate pe plajă sau deasupra apei sunt decorate practic, dar elegant, evidențiind farmecul rustic și atmosfera culturii maldiviene, cu o percepție incredibilă a spațiului și vedere uimitoare la ocean. Gazdele insulei sunt la dispoziția oaspeților pentru a se asigura că aceștia beneficiază de o experiență personalizată, corespunzătoare preferințelor fiecăruia.

Oaspeții au la dispoziție 4 restaurante și 2 baruri, beneficiind de o călătorie gastronomică. Restaurantul Amaany oferă mese de mic dejun și cină, cu preparate internaționale, servite într-o abordare maldiviană într-un spațiu interior mare și luminos sau în aer liber. La restaurantul asiatic Onu, oaspeții se pot lăsa învăluiți de gusturile Asiei, însoțite de sunete ale naturii care le vor captura simțurile, în timpul cinei într-o grădină liniștită. Isoletta este un restaurant italian modern, care servește preparate inovatoare și vinuri rafinate, la prânz și cină.

La barul Lagoon, aflat deasupra apei, pot fi savurate cocktailuri creative și gustări ușoare, iar Cabana oferă o atmosferă perfectă pentru a te bucura de mese în aer liber și băuturi răcoritoare, într-un ambient relaxant. Meniul de la Vakku are o cramă bine aprovizionată și include preparate excepționale, oferind fripturi rafinate și fructe de mare proaspete. De asemenea, proprietatea oferă și posibilitatea de a lua masa într-un cadru privat, pentru un plus de intimitate. Somelierul de la Vakkaru Reserve a ales cele mai bune vinuri din întreaga lume pentru a îmbunătăți experiența culinară.

Splash este principalul centru de scufundări, excursii și sporturi nautice. La Coconut Club, un refugiu pentru distracție și relaxare, există o varietate de jocuri de interior, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, un lounge și o zonă de lectură. La Clubul Parrotfish, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 - 12 ani, există numeroase facilități și experiențe personalizate pentru cei mici.

Pentru relaxare, oaspeții se pot lăsa pe mâna experților de wellness de la centrul spa Merana, amplasat pe apă și prevăzut cu 12 săli de tratament cu vedere la ocean, un salon de manichiură, un boutique spa și zonă de relaxare în aer liber. Oaspeții se pot menține în formă în timpul vacanței în sala de gimnastică amplasată deasupra apei, cu vedere la ocean, pentru un imbold suplimentar.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sauna
Seif

Recomanda acest hotel:  


 Vakkaru Maldives

 Vakkaru Maldives
 Vakkaru Maldives
 Vakkaru Maldives
 Vakkaru Maldives
 Vakkaru Maldives
 Vakkaru Maldives
 Vakkaru Maldives
 Vakkaru Maldives

Date de contact
Vakkaru Maldives 5* Baa Atoll
Adresa: Baa Atoll, 20301 Baa Atoll, Maldive