Anantara Kihavah Maldives Villas 5* Baa Atoll | Cazare la Anantara Kihavah Maldives Villas 5* Baa Atoll

Anantara Kihavah Maldives Villas 5*, Baa Atoll

Anantara Kihavah Maldives Villas 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Anantara Kihavah Maldives Villas 5*
Anantara Kihavah Villas se află pe frumoasa insulă Kihavah Huravalhi din Atolul Baa. Oferă vile de lux cu piscină infinită privată. Proprietatea este înconjurată de recife de corali și de o lagună albastră. Oferă WiFi gratuit și un centru spa deasupra apei. Pentru a ajunge la Anantara Kihavah Villas, veţi face o călătorie pitorească de 35 de minute cu hidroavionul de la Aeroportul Internațional Male. Hotelul oferă transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Alegeți dintre mai multe vile și reședințe spațioase, situate deasupra apei cristaline sau de-a lungul unei plaje sălbatice cu nisip. Vilele cu aer condiționat oferă mobilier elegant din lemn, lenjerie de pat din bumbac, de calitate superioară, cadă foarte mare, un pavilion în aer liber și sistem de divertisment cu TV cu ecran plat, iPod docking station și DVD player. De asemenea, oferă răcitor de vin, aparat de cafea espresso și minibar complet aprovizionat. Fiecare vilă oferă intimitate absolută, acces la plajă și ocean, iPad cu servicii personalizate de concierge și o gazdă dedicată disponibilă nonstop, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați ideile de evadare în cele mai fine detalii.

Puteți practica o serie de sporturi nautice, printre care wake-boarding, windsurfing, canotaj, navigație pe catamaran și snorkeling. Oaspeții care doresc să facă mișcare au la dispoziție un teren de tenis și un centru de fitness. Înotați cu diavoli de mare sau faceți snorkelling la unul dintre cele mai prețioase recife din lume, la doar câțiva pași de vila dumnevoastră. Priviți cerul noaptea la singurul observator amplasat deasupra apei.

Tinerii VIP vor beneficia de o vacanță de neuitat. Aceștia au la dispoziție cursuri de maeștrii bucătari, un parc gigant cu trambulină la clubul pentru copii, facilități pentru copii și sesiuni de răsfăț speciale pentru cei mici la centrul spa situat deasupra apei.

Complexul oferă experiențe culinare unice în Maldive, de la un mic dejun gourmet pregătit live pe plajă până la preparate Teppanyaki. Restaurantul subacvativ premiat SEA se integrează perfect în frumusețea recifelor de corali din jur și oferă o experiență gastronomică unică.

Recomanda acest hotel:  


 Anantara Kihavah Maldives Villas

 Anantara Kihavah Maldives Villas
 Anantara Kihavah Maldives Villas
 Anantara Kihavah Maldives Villas

Date de contact
Anantara Kihavah Maldives Villas 5* Baa Atoll
Adresa: Kihavah Huravalhi Island, 99999 Baa Atoll, Maldive