Pensiunea Miraj 3* Azuga | Cazare la Pensiunea Miraj 3* Azuga

Pensiunea Miraj 3*, Azuga

Pensiunea Miraj 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Miraj 3*
Situata pe Valea Prahovei, Azuga este cea mai noua statiune de aici si datorita marelui potential turistic, a fost transformata dintr-un mic oras industrial, intr-o adevarata oaza de relaxare si totodata un excelent loc de a incerca noi aventuri. Aici la aproximativ 200 m de baza partiilor noi am inaugurat in anul 2005 Pensiunea Miraj, in urma unei experiente de 12 ani in domeniul turistic international.

Accesul aici se face foarte usor fiind la doar 2 km de la Dn 1 pe un drum ce nu va solicita masina la probe de off-road si totusi nu inseamna ca nu va veti simti in mijlocul naturi, noi fiind in imediata apropiere a padurii si a raului Azuga( zona de case, nu in padure).

De la a sta pur si simplu pe balconul camerei, a asculta susurul apei si fosnetul padurii, a face mici plimbari pe jos sau pe biciclete, la nebunia unui Atv sau la a incerca placerea schiului - credem ca le putem oferi pe toate in conditii excelente.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, ATV, internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, jacuzzi, gratar/barbeque, sala de mese, loc amenajat de joaca, tichete de vacanta.

Facilitati camere: 6 camere duble dotate cu internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Facilitati hotel
Parcare
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Pensiunea  Miraj

 Pensiunea  Miraj
 Pensiunea  Miraj
 Pensiunea  Miraj
 Pensiunea  Miraj
 Pensiunea  Miraj
 Pensiunea  Miraj

Date de contact
Pensiunea Miraj 3* Azuga
Telefon: 0244 / 326.226
Fax: 0244 / 326.226
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie