Brown Acropol By Brown Hotels 4* Atena | Cazare la Brown Acropol By Brown Hotels 4* Atena

Brown Acropol By Brown Hotels 4*, Atena

Brown Acropol By Brown Hotels 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Brown Acropol By Brown Hotels 4*
Inspirat de vibrațiile cosmopolite din anii 60, Brown Acropol by Brown Hotels este situat în Piața Omonia, cartierul comercial și de afaceri al capitalei, cu acces direct la stația de metrou centrală și la câțiva pași de unele dintre atracțiile emblematice ale Atenei.

Locații și puncte de atracție renumite din Atene, cum ar fi Syntagma, strada Ermou, Acropole și Muzeul Acropole, pot fi găsite la doar o aruncătură de băț de la hotel, în timp ce multe dintre barurile și restaurantele moderne ale orașului sunt, de asemenea, aproape convenabile.

Hotelul are 165 de camere de design high-end, cu pat king-size și paturi twin și băi de lux complet renovate. În camerele cu aer condiționat puteți găsi un mini bar, un player de muzică modern din vinil și un aparat de cafea Nespresso din partea casei, împreună cu alte facilități de lux, precum ecrane TV plate și un bar cu cărucioare pentru cocktailuri.

Brown Acropol este locul ideal pentru organizarea de evenimente sociale și întâlniri de afaceri, cu facilități de conferințe care pot găzdui până la 450 de persoane. La restaurantul principal vă puteți bucura de un bogat mic dejun tip bufet și o gustare ușoară în timpul zilei, în timp ce barul din hol oferă o varietate de băuturi spirtoase într-o zonă elegantă și confortabilă, lângă biblioteca iconică a colecției Brown Hotels.

În timpul verii, barul-restaurant în aer liber de pe acoperiș, cu vedere uluitoare la Acropole și Dealul Lycabettus, este de așteptat să evolueze în locul ideal și unul dintre cele mai fierbinți puncte de întâlnire din oraș! Hotelul oferă WiFi gratuit în toate zonele, recepție 24/7, serviciu de concierge, serviciu spa (la cerere) și serviciu de spălătorie

Cu Aeroportul Internațional Atena „Eleftherios Venizelos” și Portul Pireu, principala poartă ateniană către insulele din Marea Egee, fiind la doar 40 și respectiv 30 de minute distanță, transportul către și de la Brown Acropol este ușor.

Oferta de sejur la Brown Acropol By Brown Hotels 4*

Recomanda acest hotel:  


 Brown Acropol By Brown Hotels

 Brown Acropol By Brown Hotels
 Brown Acropol By Brown Hotels
 Brown Acropol By Brown Hotels

Date de contact
Brown Acropol By Brown Hotels 4* Atena
Adresa: Panagi Tsaldari (Pireos) 1 Omonia, Athens, Atena, 10552, Grecia –