Hatari Lodge 4* Arusha | Cazare la Hatari Lodge 4* Arusha

Hatari Lodge 4*, Arusha

Hatari Lodge 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hatari Lodge 4*
Hatari Lodge este situat adiacent unuia dintre cele mai frumoase parcuri nationale ale Africii unde Kilimanjaro se ridică maiestuos la 5892 de metri.
Hatari Lodge este situat intr-o zona feita de malarie, la o altitudine de 1524 metri, pe marginea de nord a Parcului National Arusha, cu vedere spre lacuri şi cratere, păduri tropicale si maiestosul vulcan Muntele Meru de 4566 metri.
In inima acestui resort, gestionat de Marlies, Jörg şi personalul lor, se gasesc clădiri tradiţionale agricole, care au fost utilizate de catre legendarul actor Hardy Kruger şi fostul sau manager Jim Mallory.
Hatari Lodge este format din trei cladiri frumos situate în pădurea de salcâm, cu vederi impresionante spre mlastina Momella, bogata in animale sălbatice.

Destul de unic, Hatari Lodge oferă 9 camere extrem de confortabil amenajate, fiecare cu un şemineu şi o baie spaţioasă. Fiecare camera a fost decorata într-un stil retro, evocând anii 60 şi 70.

Cea mai veche clădire serveşte drept living şi sala de mese, unde oaspeţii se vor bucura de mâncărurile delicioase pregatite de bucatarii hotelului. Aici veţi găsi o zonă de lounge confortabila şi un bar cu o verandă precum şi o bibliotecă.

Terasa pentru micul dejun, mărginită de mireasma dulce a salcâmilor precum şi platforma cu vedere spre mlastinile Momella oferă vederi impresionante ale Mt. Meru, Kilimanjaro şi faunei din apropiere. Aici vă puteţi bucura de un uimitor apus de soare peste zapezile muntelui Kilimanjaro.

Recomanda acest hotel:  


 Hatari Lodge

 Hatari Lodge
 Hatari Lodge
 Hatari Lodge
 Hatari Lodge