Pensiune Castelul Alpin 3* Arieseni | Cazare la Pensiune Castelul Alpin 3* Arieseni

Pensiune Castelul Alpin 3*, Arieseni

Pensiune Castelul Alpin 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Castelul Alpin 3*
Pensiunea “Castelul Alpin” este situate in comuna Arieseni, sat Bubesti-Vartop – vis-à-vis de partia de ski din judetul Alba si la aproximativ 400 m de partia de ski din Bihor.

Accesul este foarte usor atat din Oradea (100 km) cat si din Alba Iulia (170 km), pe soseaua DN 75.

Pensiunea “Castelul Alpin” a fost data in functiune in anul 2000. De atunci ne-am preocupat continuu de aspect, calitatea serviciilor si varietatea lor ajungand in present la o locatie complexa, care speram sa va satisfaca cerintele.

Pensiunea dispune de 9 camere cu pat matrimonial si 9 camere cu doua paturi; 2 apartamente – toate cu baie proprie – capacitatea maxima de cazare de 52 de persoane. Pentru servirea meselor va punem la dispozitie un spatios restaurant cu capacitate maxima de 120 persoane, cu terasa.

Dispunem de asemenea de o sala de conferinte cu capacitatea de 80-100 locuri, iar pentru serile lungi de iarna dorim sa va distram cat mai bine in disco night-club-ul amenajat cu o capacitate de 150 de locuri. Pensiunea dispune si de o sala de jocuri: billiard, darts, rummy, backgammon, precum si de o sala de sauna si fitness.

In curtea pensiunii avem amenajata o gradina de vara cu barbeque.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiune Castelul Alpin

 Pensiune Castelul Alpin
 Pensiune Castelul Alpin
 Pensiune Castelul Alpin
 Pensiune Castelul Alpin
 Pensiune Castelul Alpin
 Pensiune Castelul Alpin