Nika Island Resort 4* Ari Atoll | Cazare la Nika Island Resort 4* Ari Atoll

Nika Island Resort 4*, Ari Atoll

Nika Island Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Nika Island Resort 4*
Frumosul hotel Nika Island Resort & Spa, Maldives, de 5 stele, oferă vile situate pe plajă sau deasupra apei, înconjurate de recife de corali. Plaje private, tratamente relaxante de masaj și o sală de gimnastică sunt disponibile. Oaspeţii pot practica sporturi nautice captivante, cum ar fi windsurfing, canotaj și snorkelling.

Vilele spațioase, cu aer condiționat, sunt dotate cu TV, CD player și minibar. Există, de asemenea, o zonă de living cu canapele. Baia privată are duș, halate de baie și articole de toaletă gratuite.

Situat în Alifu Atoll, Nika Island Resort & Spa, Maldives este la aproximativ 72 km de Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir din Malé. Complexul oferă un serviciu de transfer cu hidroavionul de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Restaurantul servește specialităţi din Maldive, preparate italiene și mâncăruri internaționale, pe care oaspeţii le pot savura în aer liber, sub briza mării. Există 2 baruri care oferă vinuri fine și Wi-Fi gratuit.

Oaspeții se pot adresa biroului de turism pentru excursii de o zi, pot citi o carte în bibliotecă sau profita de câteva momente de linişte la pescuit. Complexul oferă servicii de spălătorie și de babysitting.

Recomanda acest hotel:  


 Nika Island Resort

 Nika Island Resort
 Nika Island Resort
 Nika Island Resort
 Nika Island Resort