Phoenix 3* Arad | Cazare la Phoenix 3* Arad

Phoenix 3*, Arad

Phoenix 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Phoenix 3*
Situat la intrarea în Arad, în proximitatea principalei căi de călătorie către şi dinspre apusul Europei, pe şoseaua Arad-Nădlac, Hotelul Phoenix e popasul cel mai la îndemână al celor care vin în România sau se îndreaptă către vestul continentului.

Hotelul Phoenix şi-a orientat serviciile către turismul de tranzit, oferind standardele de confort cu care călătorii de azi sunt deja obişnuiţi.
Totodată, Hotelul Phoenix este perfect adaptat turismului de afaceri. Avem deja o tradiţie de deservire a turismului produs de noile zone industriale ale oraşului. Amplasarea hotelului, dotările de confort şi utilitate, serviciile noastre sunt toate adaptate nevoii de a te relaxa, în primul rând, dar şi de a relaţiona şi comunica eficient.

Hotel Phoenix este parte a unui grup de succes, Phoenix Group. Alături de hotel, acest grup mai cuprinde Restaurantul Retro, un local al bucătăriei rafinate, cu accente italiene, şi Activ Club, un spaţiu special dedicat activităţilor de întreţinere fizică. Dotat cu sală de fitness, piscină, saună, salon de masaj, solar, terenuri de fotbal şi tenis, dar şi cu restaurant şi terasă, Club Activ e locul în care te poţi tonifia şi relaxa, zi de zi, pe întreaga durată a sejurului tău.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Phoenix

 Phoenix
 Phoenix
 Phoenix
 Phoenix
 Phoenix
 Phoenix