Continental Forum 4* Arad | Cazare la Continental Forum 4* Arad

Continental Forum 4*, Arad

Continental Forum 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Continental Forum 4*
Descriere:
Ocupand cea mai inalta cladire din oras, acesta eleganta proprietate combina confortul cu o serie de facilitati de impresionante.
Localizat in inima orasului Arad, Continental Forum Arad a fost si ramane cel mai important loc de intalnire a vietii sociale si de afaceri al regiuni. Conduceti-va afacerile in acest fundal si utilizati intreaga gama de facilitati oferite pentru dumneavoastra.

Localizare:
Hotelul se afla la numai 4 km de Aeroportul International din Arad si foarte aproape de granita cu Ungaria. Pozitionat pe o artera principala, in imediata apropiere a Palatului Administativ si a Teatrului Clasic Ioan Slavici, faciliteaza accesul usor la cele mai importante importante institutii culturale, administrative si financiare ale orasului.

Facilitati:
Restaurant, terasa, bar de zi, bar de noapte, cofetarie, 5 sali de conferinta, centru de relaxare, business center. Singurul club de bowling din Arad, clubul hotelului este locul preferat pentru intalniri intre prieteni sau colegi.

Dotari camere:
Atmosfera primitoare si relaxanta a camerelor este intregita de splendoarea priveslistii. Albia raului Mures si panorama centrului istoric al orasului sunt doar cateva dintre frumusetile pe care le puteti admira de la balconul camerei dumneavostra si cu siguranta nu le veti uita curand.
La Hotel Continental Forum Arad ne straduim sa va oferim tot ceea ce aveti nevoie si putin mai mult decat atat ca sa puteti regasi atmosfera de acasa in oricare din cele 160 de camere. 60 dintre camere au vedere spre raul Mures, iar 100 de camere spre centrul istoric.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Continental Forum

 Continental Forum
 Continental Forum
 Continental Forum
 Continental Forum
 Continental Forum
 Continental Forum
 Continental Forum
 Continental Forum
 Continental Forum
 Continental Forum

Date de contact
Continental Forum 4* Arad
Adresa: B-dul Revolutiei 79-81, Cod 310130 Arad
Telefon: +40 (0)372 578 800
Fax: +40 (0)372 578 801