Crystal Aqaba 3* Aqaba | Cazare la Crystal Aqaba 3* Aqaba

Crystal Aqaba 3*, Aqaba

Crystal Aqaba 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Crystal Aqaba 3*
Situat în centrul orașului Aqaba, Crystal Hotel International Aqaba oferă cazare la prețuri accesibile la doar câteva minute distanță de Castelul Aqaba.

Crystal International Hotel Aqaba oferă o recepție deschisa 24 de ore și de asemenea o curățătorie chimică, o cafenea și seif. De asemenea, oaspeții se pot răcori în piscină și bucura de barul de la piscină. O cafenea este de asemenea disponibila la hotel.

Toate camerele confortabile de la Crystal Hotel International Aqaba includ o baie privată, un mini-bar și televiziune prin cablu / satelit. Toate camerele au aer condiționat și sunt dotate cu telefon.

Restaurantul hotelului este deschis pentru prânz și cină, oferind oaspeților o experiență culinară convenabila si room-service. În cursul serii, oaspeții sunt invitați să se bucure de o băutură în lounge bar-ul hotelului.

Locatia hotelului permite oaspeților să ajungă cu ușurință la multe locuri de interes, pe jos. Portul Aqaba și Muzeul Arheologic Aqaba sunt la o plimbare de mai puțin de 20 de minute de hotel.

Recomanda acest hotel:  


 Crystal Aqaba

 Crystal Aqaba
 Crystal Aqaba
 Crystal Aqaba

Date de contact
Crystal Aqaba 3* Aqaba
Adresa: Corniche, Aqaba, Jordan