Starlight Resort Hotel 5* Antalya | Cazare la Starlight Resort Hotel 5* Antalya

Starlight Resort Hotel 5*, Antalya

Starlight Resort Hotel 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Starlight Resort Hotel 5*
Având facilități extinse și unice, adaptate special pentru copii, Starlight Resort Hotel pune la dispoziție un mini club dotat cu aer condiționat, sesiuni de film și diverse jocuri de masă. În plus, există și piscine pentru copii și bebeluși. Copiii se pot bucura de activități ecologice, precum plantarea de flori și hrănirea animalelor.

Împreună cu un bufet special pentru copii, mini-discotecă și un loc de joacă, sunt disponibile activități de creație, cum ar fi origami, ateliere de artizanat și jocuri puzzle, pentru a vă ajuta copiii să se inspire în timpul sejurului dumneavoastră la Starlight Resort Hotel.

Pentru confortul dumneavoastră, se pot asigura servicii de babysitting și cărucioare pentru copii, la cerere și la un cost suplimentar. În plus, se oferă gratuit un pătuț de copii, cădiță şi scaun înalt pentru copil. Printre alte facilități pentru copii se numără un încălzitor de biberoane și blendere pentru prepararea hranei.

Acest hotel luxoase este situat pe ţărmul Mării Mediterane şi are 8 piscine în aer liber, 9 baruri, o zonă de plajă privată şi un centru spa. Aveţi la dispoziţie o piscină interioară, un teren de tenis şi un centru de fitness. Accesul WiFi este gratuit. Aeroportul Antalya se află la 80 km de Starlight Resort Hotel.

Recomanda acest hotel:  


 Starlight Resort Hotel

 Starlight Resort Hotel
 Starlight Resort Hotel
 Starlight Resort Hotel