Sentido Turan Prince 5* Antalya | Cazare la Sentido Turan Prince 5* Antalya

Sentido Turan Prince 5*, Antalya

Sentido Turan Prince 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sentido Turan Prince 5*
Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Având o plajă cu nisip, cotată cu steag albastru, Sentido Turan Prince Resort este situat pe malul mării în Antalya. Proprietatea pune la dispoziție un centru spa, piscină și apartamente decorate elegant, ce includ aer condiționat și balcoane mobilate. Pentru copii și adulți există și un parc acvatic.

Având culori calde, plăcute, camerele de la Sentido Turan Prince sunt decorate elegant și modern. Toate includ TV cu canale prin satelit și un minibar. Unele oferă o zonă de relaxare. Echipată cu pereți de marmură și cadă, fiecare baie este dotată cu articole de toaletă gratuite, uscător de păr și papuci.

Oaspeții pot începe ziua cu sucuri de fructe proaspăt stoarse, oferite la micul dejun. Puteți gusta preparate din bucătăria turcească sau diverse arome internaționale în restaurantul principal. Oaspeții pot lua masa și în zona de luat masa în aer liber a restaurantului, cu vedere frumoasă la Marea Mediterană. Restaurantul Garden Bistro servește meniu à la carte, care include o varietate de gusturi diferite.

Personalul de divertisment al complexului organizează activităţi pe tot parcursul zilei, inclusiv jocuri, concursuri şi spectacole. Blue Bar oferă degustări de vinuri locale și sesiuni de gătit pentru plăcerea oaspeților. Oaspeţii pot juca tenis sau se pot relaxa la baia turcească tradiţională. Există un club de noapte la proprietate, precum și parcare privată gratuită.

Aeroportul din Antalya se află la 55 km de Sentido Turan Prince Resort, iar Antalya EXPO 2016 este la 45,5 km. Centrul orașului antic Side se găsește la 12 km de complex și centrul orașului Manavgat este situat la 17 km.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Sauna
TV
Uscator Par

Oferta de sejur la Sentido Turan Prince 5*

Recomanda acest hotel:  


 Sentido Turan Prince

 Sentido Turan Prince
 Sentido Turan Prince
 Sentido Turan Prince
 Sentido Turan Prince
 Sentido Turan Prince
 Sentido Turan Prince
 Sentido Turan Prince
 Sentido Turan Prince
 Sentido Turan Prince

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie